e
Banner

Etiketler: ford trucks



Ford Trucks'ın hidrojen ile çalışan araştırma motorunun ateşlemesi yapıldı


Yayın: 28-03-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, Türkiye’de öncü bir projeye daha imza attı. Hidrojen ile çalışan içten yanmalı Tek Silindirli Araştırma Motorunu tasarladı ve motorun ilk ateşlemesini başarıyla gerçekleştirerek geliştirme çalışmalarına başladı.




“Ford Trucks Care” ile uçtan uca hizmet ekosistemi geliyor


Yayın: 25-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ağır ticari araç endüstrisinin global markası Ford Trucks, müşteri deneyiminde fark yaratacak yenilikçi ve bütüncül iş modeli Ford Trucks Care’i tanıttı. Ağır ticari araç müşterilerinin üretkenliklerini ve verimliliklerini artırmayı hedefleyen Ford Trucks Care; Yazılım, Uptime (faydalı çalışma zamanı), eMobilite, Finans ve Kişiselleştirme başlıklarında tam entegre ve dijital öncelikli çözümleri tek noktadan sunuyor. 




Ford Trucks, İskandinavya pazarına Danimarka'dan adım attı


Yayın: 28-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, stratejik büyümesini Danimarka ile sürdürdü. Danimarka hamlesiyle Ford Trucks; Orta, Doğu ve Batı Avrupa’nın ardından bu kez İskandinavya pazarına adım atmış ve toplam 48 pazara erişmiş oldu.




Ford Trucks ve CMB.TECH, çift yakıtlı hidrojen kamyonlarına dönüşüm için iş birliğini duyurdu


Yayın: 06-06-2023
Kategori: Lojistik

Ford Trucks ve CMB.TECH, devrim niteliğindeki hidrojen teknolojisini kullanarak Ford Trucks F-MAX'in çift yakıtlı hidrojen kamyonlara dönüştürülmesi için heyecan verici bir iş birliğine imza attı. CMB.TECH'in Antwerp'teki merkezinde dönüştürülecek olan kamyonların 2023 yılında Ford Trucks’a ilk teslimatları başlayacak.  




Ford Trucks, ilk yakıt hücreli F-MAX’i geliştirecek


Yayın: 27-07-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, sıfır emisyonlu ürün ve teknolojileri geliştirme çabalarına hız verdi ve Avrupa Birliği'nin sıfır emisyonlu lojistik projesi Horizon 2020 ZEFES’e (www.zefes.eu) katıldı. "Generation F hareketi" ile sıfır emisyonlu, bağlantılı ve otonom teknolojilerle büyük bir dönüşüm yolculuğu başlatan Ford Trucks, bu proje kapsamında ilk yakıt hücreli elektrikli (FCEV) F-MAX'i geliştirecek.




Ford Trucks, Kazakistan’daki yeni distribütörü ile 'Orta Koridor'da yeni bir yol açıyor


Yayın: 01-09-2023

Ağır ticari araç sektörünün küresel markası Ford Trucks, Avrasya'da önemli bir karayolu taşımacılığı kapısı olan Kazakistan'daki yeni distribütörü Turbo Trucks Kazakistan aracılığıyla uluslararası müşterilerine sunduğu hizmetleri genişletiyor.




Ford Trucks ve QUANTRON, hidrojenli araç için niyet mektubu imzaladı


Yayın: 02-11-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Ağır ticari araç sektörünün global markası Ford Trucks, sıfır emisyonlu ürün ve teknolojileri geliştirme çalışmaları doğrultusunda temiz teknoloji şirketi Quantron AG ile Niyet Mektubu (LOI) imzaladı. Yenilikçi Quantron Inside teknolojisi, emisyonsuz taşımacılık çözümleri sağlamak üzere Ford Trucks'ın araçlarına entegre edilmek üzere değerlendirilecek. Gerçekleştirilen teknik iş birliği, 2040 yılına kadar ağır ticari araç üretiminde sıfır emisyona ulaşmayı taahhüt eden Ford Trucks’ın FORD F-MAX tabanlı H2 yakıt hücreli kamyonlarının pazara sunulmasını hızlandırmayı amaçlıyor.